REVISTAS CIENTÍFICAS

  Scientia Agricola

Ciência Rural


Brazilian Journal of Microbiology (São Paulo)


Journal of Food Protection


Food Additives and Contaminants (Londres)


Natural Toxins (New York)


Mycotoxin Research (Alemanha)


Cereal Chemistry (Saint Paul, MN, EUA)


Ciência e Tecnologia dos Alimentos (Campinas, SP)
Journal of the American Official Analytical Chemists - International Edition

(Washington, EUA)

Mycotoxin Newsletter - ACIAR (Austrália)

Journal of Food Mycology (Austrália)

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LIVROS

 

Aflatoxin

L.A. Goldblatt (ed) . New York. Academic Press. 1969. 472p.

Trichothecenes
Chemical, Biological an Toxicological Aspects - Y.Ueno(ed) Amsterdam. Elsevier. 1983. 313 p.

Trichothecenes and Other Mycotoxins
J.Lacey (ed).Chichester. John Wiley & Sons. 1985. 571 p.

Mycotoxins in Human and Animal Health
Rodricks, Hesseltine & Mehlman(eds). Park Forest South. Pathotox Publishers, Inc. 1977. 807 p.

Mycotoxins
I.F.H. Purchase(ed). Amsterdam. Elsevier. 1974. 443 p.

Toxigenic Fungi - Their Toxins and Health Hazard
Amsterdam. Elsevier. 1984. 363 p.

Toxigenic Fusarium Species - Identity and Mycotoxicology
University Park, PA, EUA. Pennsylvania State University. 1984. 328p.

Tecnologia dos Produtos Agropecuários - Alimentos
R.Camargo et al (ed). São Paulo. Nobel. 1984. 298p.

Prevention of Mycotoxins
FAO Food and Nutrition Paper no.10. Roma. FAO / ONU. 1979. 71p.

Sampling Plans for Aflatoxin Analysis in Peanuts and Corn
FAO Food and Nutrition Paper no.55. Roma. FAO / ONU. 1993. 75p.

MYCOTOXINS: Risks in Plant, Animal and Human Systems
Task Force Report, No. 139, January 2003. 199p.
Council for Agricultural Science and Technology (CAST)
Ames, Iowa, USA

Micotoxinas e Micotoxicoses em Suínos novo.gif (1266 bytes)
C.A. Mallmann & Paulo Dilkin
Santa Maria: Ed. Do Autor, 2007. 240p.:il.

Micotoxinas em Alimentos novo.gif (1266 bytes)
Vildes M. Scussel
Editora Insular, Florianópolis, SC, Beasil, 1998. 144p.

Armazenagem de Grãos novo.gif (1266 bytes)
Lorini, I; Miike, L & Scussel, V. M., Eds. Editora BioGeneziz, Campinas, SP, Brasil, 2002. 983p.

Atualidades em Micotoxinas e Armazenamento de Grãos I. novo.gif (1266 bytes)
Scussel, V.M., Ed. Editora UFSC, Florianópolis, SC, Brasil, 2000. 382p.

O Agronegócio do Amendoim no Brasil novo.gif (1266 bytes)
Santos, R. C. dos, Editor Técnico, Campina Grande, PB, Brasil, 2005. 451p.
Embrapa Algodão, Embrapa

Produção de Amendoim de Qualidade novo.gif (1266 bytes)
Godoy, I.J., Minotti, D., Resende, P.L. Editora CPT, Viçosa, MG, Brasil. 2005. 168p.

Castanha-do-Brasil: da Floresta ao Consumidor novo.gif (1266 bytes)
Pacheco, A.M. & Scussel, V.M. Editora Editograf, Florianópolis, SC, Brasil, 2006. 173p.

Atualidades em Micotoxinas e Armazenamento de Grãos II. novo.gif (1266 bytes)
Scussel, V.M., Rocha, M., Sabino, M., Lorini, I., Rosa, C.A. da R., Carvajal, M.M., Eds. 2008. 589p.


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